HOŞGELDİN 2021

 



Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geri de bıraktık. Dünya tarihine bakıldığında aslında insanlar olarak çok uçlarda yaşadığımız bir yıl oldu. Bir laf var, her şeyin yavrusu güzel diye. Bu sebepten dolayı da 2021 yılında değişik değişik anlamlar yüklüyoruz. Oysa dünün aynısı yani... Belki yeni bir sayfa açma konusunda işe yarayabilir bu yeni yıl.


Umarım sağlığımızı, mutluluğumuzu ve huzurumuzu koruyabildiğimiz tertemiz bir yıl olursun 2021. Senden isteyebileceğim tek şey gideni aratmaman...


Umarım bol bol üretebildiğimiz, bol bol kazanabildiğimiz, okuduğumuz, izlediğimiz, kendimize bir şeyler katabilmeyi başarabildiğimiz bir yıl olursun.


Seninle 365 gün geçirmeyi  heyecan ve merak içinde bekliyorum... :D 


9 Yorumlar

  1. Merhabalar.
    2021 için beklentilerimizi ne güzel sıralamışsınız öyle, çok beğendim ve dileklerinize aynen iştirak ediyorum. Evet, yeni yılın bu ilk gününün dünden bir farkı olmadığı gibi, gelecek günlerin de bir farkı olmayacak. Ancak bize göre yeni yıl, gıcır gıcır yeni ayakkabılar gibi, yeni günlerdir. Biz öyle biliyor ve onun için de umutlarımızı bu gıcır gıcır yeni yılın günlerine bağlıyoruz.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saygılar benden efendim, sağ olun değerli yorumunuz için

      Sil
  2. Umarım güzel dilekleriniz gerçekleşir. Mutlu yıllar

    YanıtlaSil
  3. iyi yıllaar :) fransız ve italyan sinemasından sonra en sevdiğim ülke sineması iran yaaa. hiç kaçırmam, bütün filmlerini izledim. kırgız da iyi tabii ama fazla örmek yok işte :) iran sineması bence en özel sinema, bir de iran ırak kürt karışımı filmler var onlar da çok başarılı. bir de rus sineması özel. yani iran ve rus sineması özeller :)

    YanıtlaSil
  4. bak o listemde bir iran filmi var, half moon, izlemediysen kaçırma, bir dee iran kedileri adlı filmi kaçırma :)

    YanıtlaSil
  5. Umarım dediğin gibi bir yıl olur :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski