Sevgililer Gününde Erkek Arkadaşınıza Alabileceğiniz Hediye Önerileri

 SEVGİLİLER GÜNÜNDE ERKEKLERE ALINABİLECEK HEDİYELER

Aşıkların günü 14 Şubat’a sayılı günler kala sevgilinize ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz telaşa kapılmanıza hiç gerek yok. Birazdan size önereceğim tavsiyelerle sevdiğiniz erkeğe en uygun hediyeyi alma kararını vereceksiniz. Hazırsanız başlayalım.


Ruh eşinizin beğeneceği bir hediyeyi almak istiyorsanız onu gerçekten iyi tanımanız gerekiyor. Erkekler kadınlara oranla daha az romantik ve ilişkilere düz mantıkla bakan bireyler olmaktadırlar bu sebeple çiçek, ayıcık, kalpli objeler ilgilerini çekmekten ziyade hangi alanda işlerine yarayacağını kavrayamazlar ve haliyle içten içe de mutluluklarını yansıtamazlar. Onların ihtiyacı olan ürünleri onlara hediye almak daha çok mutlu edecektir. Bu sayede aldığınız hediyeleri kullandıklarını gördüğünüzde sizde mutlu olacaksınız. Öyleyse başlayalım 




1.Kişisel bakımına düşkün erkekler için neler alabilirsiniz?

Sevgiliniz evde tıraş oluyor ve saatlerini buna harcıyorsa işlerini kolaylaştıracak cihazlardan birini hediye olarak tercih edebilirsiniz.

Nasıl koktuğuna dikkat eden bir bireyse ona parfüm alabilirsiniz. Parfüm almak bazı kişiler için kötü algılanabilir ‘ne yani ben güzel kokmuyor muyum?’ cevabı almak istemiyorsanız kaliteli ve biraz pahalı parfümler tercih edebilirsiniz.

Dişlerinin görüntüsüne dikkat eden biriyse son teknoloji diş fırçası almayı düşünebilirsiniz.


2.Doğa aktivitelerinden hoşlanan erkekler için neler alabilirsiniz?

Erkek arkadaşınız kamp yapmaktan ve doğada vakit geçirmekten hoşlanıyorsa ona kamp çadırı, kamp çantası, kamp sandalyesi, uyku tulumu, mat gibi ihtiyaca yönelik küçük güzel jestler yapabilirsiniz.


3.Dakik ve disiplinli bir ruh eşiniz varsa neler alabilirsiniz?

Dakik insanların en çok kullandıkları ve ihtiyaçları olan şey saattir. Son model bir kol saatine hayır diyebilecek bir erkek tanımıyorum. Onun tarzına uygun kol saati tercih ederseniz en çok kullanacağı saatleri arasında şimdiden yerini almış demektir.

Disiplinli erkekler genelde görünümlerine önem vermelerinin yanında çalıştıkları ortamlarında kendi yaşantılarına göre ilerlemesi ve disiplinli olmasını isterler. Onların işini kolaylaştıran düzene koyan herhangi bir şeyi hediye olarak alabilirsiniz. Kitaplık, bir masa , kalemlik veya dosyaları düzenlemesi için bir organizer gibi aradığını bulabileceği küçük bir dizayn dokunuşu yapabilirsiniz.

 

4.Spor severler için neler alabilirsiniz?

Erkek arkadaşınız spor yapmaktan hoşlanıyorsa veya koşmak, yürümek gibi basit hobileri bile olsa onlara bu alanda alacağınız hediyeler oldukça değerli olacaktır. Peki nedir bunlar?

Bir yürüyüş veya koşu ayakkabısı, spor için kıyafetler, spor çantası, su matarası, küçük spor aletleri, spor matı, ip gibi onun spor alanına göre hediyeler belirleyebilirsiniz. Örneğin sürekli bisiklet kiralayan biriyse bir bisiklet hediyesi onu çok fazla mutlu edecektir.


5.Koleksiyoncular için neler alabiliriz?

Sevgilinizin değer verdiği bir koleksiyonu varsa ve bunu biliyorsanız onun koleksiyonuna dahil edeceği tarzda hediye seçebilirsiniz. Örneğin araba koleksiyonu varsa dahil etmek istediği mutla çok fazla araba türü olacaktır bunu belirleyip bu yönde hediye verebilirsiniz. Çok küçük olmamasına ve değerli bir parça olmasına dikkat etmenizi öneririm.


6.Kitap severler için neler alınabilir?

Kendini geliştirmeyi seven ve sürekli kitap okuyan bir erkek arkadaşınız varsa öncelikle çok şanslısınız. Kitaplara değer veren insanlara hediye almak oldukça kolaydır. Okumaktan hoşlandığı kitabın serisini alabilirsiniz. Sevdiği yazarın imzalı bir kitabını hediye etmek onun için çok anlamlı bir hediye olacaktır. Aynı zamanda kitabın arasına ayraç ve güzel bir notla paketlerseniz daha güzel olacaktır.


7.Homeoffice çalışan erkek arkadaşa neler alabilirsiniz?

Evden çalışan sevgiliniz için ona zaman tasarrufu sağlayacak küçük ev aletleri alabilirsiniz. Örneğin kahve içmeyi çok seven biriyse kahve makinesi, çay tüketen biriyse çay makinesi, sağlıklı beslenmeye önem veren biriyse veya smoothie yapması için blender, kahvaltı hazırlarken yardımcı olacak tost makinesi hediye edebilirsiniz.


8.Oyun oynamayı sevenler için neler alınabilir?

Vaktinin çoğunu oyun oynamaya harcıyorsa ve bundan mutluluk duyuyorsa son çıkan oyun cihazlarından veya oyunlardan alabilirsiniz. Belirli bir bütçe ayırdıysanız Playstation önerebilirim bu hediyeye hayır diyebilecek erkek çok azdır.


9. Maç kolikler için ne hediye alınabilir ?

Sevgiliniz çok fanatik ve maç izlemekten haz duyuyorsa ona rahat maç izleyebileceği kanal üyelikleri alabilirsiniz. Hatta stadyumda izleyebileceği maç biletlerinden alırsanız ondan mutlusu olmayacaktır. Aynı şekilde taraftarı olduğu takıma ait ürünleri hediye etmekte güzel bir seçenek olacaktır.


10.Kişiye özel tasarımlı neler alınabilir ?

Kendini görmeyi seven biri için herhangi bir eşyaya fotoğrafını bastırabilirsiniz. Son zamanlarda trend olan repliklerin ayrı olarak çıkartıldığı özel hediye tasarımcılarına bir göz atabilirsiniz.




Erkek Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyeleri, Sevgiliye Ne Hediye Alınır, Sevgiliye Alınabilecek Hediye Fikirleri 2022, Erkek Arkadaş için Hediye Önerileri, 14 Şubat Hediyeleri, En Güzel Sevgililer Günü Hediyesi Nedir? Sevgililer Günü Hediyesi Kolye, Sevgililer Günü Hediyesi Erkek,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski