Sevgililer Gününe Özel Aktivite Fikirleri

 SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL AKTİVİTE FİKİRLERİ

Sevgililer gününü özel ve unutulmaz kılmak tamamen size kalmış o günde yapılacak aktivite fikirlerini sizlerle paylaşarak mutluluğunuza mutluluk katabilirsek ne mutlu bize. Şimdi bu özel günde neler yapabiliriz gelir sırasıyla bakalım.



Yemeğe çıkmak

Günlük yenen yemeklerden ziyade şık bir restoranda sevgilinizle romantik bir akşam yemeği için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Sıradanlıktan uzak güzel bir akşam yemeğinin keyfini çıkartırken sohbet ve muhabbetle sakin bir akşam geçirebilirsiniz. Sohbet esnasında onunla ilgili konularda konuşmaya veya onu dikkatlice dinlemeye özen gösterin.


Film İzlemek

Sinemaya gitmek yerine daha özel bir gün geçirmek için sevgilinizle baş başa bir mekan da, evde veya özel ayırtılmış bir odada güzel bir film izlemek romantikliğin dozunu arttıracaktır. Film seçimlerinizi o güne uygun ve aşk konulu seçmenizde fayda var.


Tatile gitmek

Yoğun çalışma hayatından uzaklaşıp sakinlemek için birlikte güzel bir tatile çıkabilirsiniz. Nereye gittiğinizin bir önemi yoktur. Sizin için ayırılmış güzel saatlerin keyfini beraber çıkartabilirsiniz. Bu ilişkinize iyi gelecek ve beraber keşfettiğiniz şehirler olarak anılarınız arasında yerini alacaktır.


O günü kendinize ayırmak

Tamamen beraber geçireceğiniz aktivite dolu bir gün planlayabilirsiniz. Yalnız kalmaktan hoşlanıyorsanız ve sık sık birbirinize vakit ayıramıyorsanız bunu deneyebilirsiniz. Cilt bakımından oyun oynamaya hatta akşam yiyeceğiniz romantik yemeğe kadar beraber hazırlayabilir keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.


Piknik yapmak

Sevgililer günü için romantik bir an gibi gözükmese bile doğada huzurlu vakit geçirip sohbet etmek size iyi gelecektir. Çimlere uzanıp beraber gökyüzünü izleyebilir ve bulutları seyredebilirsiniz. Aynı zamanda doğada yapılacak aktivitelere katılabilirsiniz. Bisiklet sürmek, takım kurup oyunlar oynamak gibi gününüzü daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

 

Tekne turuna çıkmak

Özel birkaç gün için tekne kiralayabilir veya turlara katılabilirsiniz. Bu sırada gün batımını tekne tutundan izlemek oldukça romantik bir seçim olabilir. Ayrıca gece ayın görünüşünü izlerken sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi veya gelecek planlarınızı anlatabilir huzurlu bir ambiyans yaratabilirsiniz.


Kahvaltıya Gitmek

Geçiştirilmiş kahvaltılar yerine o gün tatlarını ve geleneklerini merak ettiğiniz yörenin restoranına gidip kahvaltılarını deneyimleyebilirsiniz. Farklı şehirlerin farklı tatları değişik bir deneyim olabilir.


Günlük Turlara Çıkabilirsiniz

Sevgililer gününde gezmek istiyorsanız bu tercih tam size göre olacaktır. Bol bol fotoğraf, video ve anı biriktirebilirsiniz. Nerde kalabilir nasıl gidebiliriz plan program yapmayı sevmiyorsanız hazır turlardan satın alabilir ve rehber eşliğinde tatilinizin keyfini çıkartabilirsiniz.


Konser veya Canlı Müzik Dinlemek

Hayranı olduğunuz sanatçının konserine gidebilir veya canlı müzik mekanların da özel gününüzde sizin şarkınızı çalmalarını rica edebilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı küçük jestler yaparak gününün güzel geçmesini sağlayabilirsiniz.


Dağ evine veya kayak yapmaya gidebilirsiniz.

Kış insanıysanız ve doğada vakit geçirmeyi seviyorsanız sevgilinizi de alıp bir kaçamak yapmak tam size göre olacaktır. İnsanlardan ve şehrin gürültüsünden uzak huzurlu birkaç gün geçirebilirsiniz.


Yurtdışı Sürprizi

Sevdiğiniz kişi ile gitmeyi çok istediğiniz ülkelere bir seyahat planı yapıp kısa süreliğine rutin hayatınızdan uzaklaşabilirsiniz.


Sevgililer günü özel etkinliklerine katılmak

Özel günlerde yapılan etkinliklere katılıp eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.


Kampa gidebilirsiniz

Kamp alanında yalnız ve mutlu dakikalar geçirirken gece beraber yıldızları izleyebilirsiniz. Bu anlar oldukça romantiktir.


Masaja gidebilirsiniz

SPA, sauna ve masaj kimsenin hayır diyemeyeceği kadar rahatlatıcı bir aktivitedir. Akşam gideceğiniz mekana gitmeden saatler öncesinde rezervasyon yaptırabilir ve rahatlayabilirsiniz.


Karaoke yapmak

Evde veya bir barda karaoke yapabilir arkadaşlarınızı da dahil ederek zamanın keyfini çıkartabilirsiniz.


Kokteyl keşfetmek

Farklı içeceklerin karışımlarını deneyerek lezzetli ve daha sonra içilebilir kokteyller oluşturabilirsiniz. Alkolle aranız iyiyse bu aktivite tam size göre olacaktır.

Bu aktivitelerin yanı sıra kalbinizdeki kişiyle olduğunuz sürece yaptığınız her aktivite zaten çok güzel ve anlamlı olacaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski